2019-05-09 06:49:57• hírek • Bede Emőke

Elítélték a férfit, aki földönkívülinek nézte, majd feldarabolta szőlőszomszédját

2018 novemberének végén kegyetlen gyilkosság történt a Szatmár megyei Avasújvároshegyen: egy 62 éves férfi megölte, majd feldarabolta közvetlen szőlőszomszédját.

Az ügyészség által kiadott közlemény szerint az áldozat, kit csak C. V. monogrammal illettek, és az elkövető, M. Nicolae együtt italoztak a végzetes estén. A lerészegedett férfiak valamin összeszólalkoztak, a vita pedig tettlegességig fajult. A 62 éves M. Nicolae késsel többször is beleszúrt a 84 éves férfiba , ki ennek következtében életét vesztette. Ha ez még nem lett volna elég, a tettes le is fejezte áldozatát. A helyszíni vizsgálatok és az ennek során gyűjtött bizonyítékok egyértelművé tették, hogy M. Nicolae követte el ezt a gyilkosságot, de maga a férfi is mindent bevallott a hatóságoknak. Többek között azt is, hogy egy alkoholmámoros pillanatban földönkívülinek nézte az áldozatot, ezért döntött úgy, hogy feldarabolja az áldozatát.


Nos, az ügyben nemrégiben megszületett az ítélet. A törvényszék oldalán megjelent információk szerint az elkövetőt gyilkosságért 13 év letöltendőre, holttest meggyalázásának bűntette miatt pedig 2 évre ítélték, majd ezeket összesítve a M. Nicolaénak 14 év és 4 hónapot kell rácsok mögött töltenie. Ugyanakkor nem vagyoni kártérítésként C. Vasile özvegyének és gyermekeinek 75 ezer eurós kártérítést kell majd fizessen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: